петък, 10 май 2013 г.

7 неомъжени милиардерки

       Това са едни от най - богатите жени в света. Не всички са млади, но има една очарователна красавица сред тях. 

     - номер 7 - Делфин Арно - 2 млрд. долара


     Една от най - богатите жени във Франция и в света.
Тя е дъщеря на Бернар Арно, председател на LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Тя е вторият най - голям индивидуален акционер в компанията на баща си със 7,5 %.  През 2005 г. се жени за Алесандро Валарино, наследник на компания за вина, но се развеждат след 5 годни.

     - номер 6 - Алиша Копловиц - 2,1 млрд. долара


    Тя и сестра й са наследнички на Construcciones y Constratas S.A. През 1997 г. Алиша продаде част от своите акции на сестра си за 800 млн. долара и основа своя компания - Omega Capital.
Има трима сина, но в момента в необвързана. Старае се да живее скромно, лети в икономична класа.

     - номер 5 - Филиз Сахенк - 3 млрд. долара



     Филиз Сахенк работи в семейната фирма Dogus Holding, където ръководи бизнеса с луксозни стоки и туристическия бизнес. Една от най - богатите жени в Турция.

     номер 4 - Анна Абрамович - 3,4 млрд. долара


     Тя е дъщеря на Роман Абрамович. И тя, като баща си, обича да се забавлява - виждана е в компанията на известни рапъри като Will.I.Am от Black Eyed Peas.

     - номер 3 - Тамара Екълстоун - 3,9 млрд. долара



     Тя е дъщеря на Бърни Екълстоун. Родена е в Милано, но има британско гражданство. Изявявала се е като ТВ водеща. Все още не е омъжена, но е сгодена за Джей Талънд - брокер на ценни книжа.

     - номер 2 - Шарлот Казираги - 5,7 млрд. долара



     Тя е четвърта поред наследница на трона в Монако. Шарлот е второто дете на принцеса Каролина и Стефано Казираги и внучка на Принц Рение. Била е модел, журналист и редактор на списание. В момента си има приятел - Гад Елмалех, но все още не са женени.

     - номер 1 - 27 млрд. долара 



     Тя е дъщеря на Мукеш Амбани, председател на Reliance Industries Limited. Играе футбол и свири на пиано. В момента е студентка в Йейл, където учи Психология и Азиатски науки.



Няма коментари:

Публикуване на коментар