събота, 18 май 2013 г.

КАКЪВ СИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ?

Тук ще се разпознаете в няколко думи според датата ви на раждане ... 


     1 - ви: Независими, не понасяте ограниченията. Амбициозни, решителни и инати. Творческа и изобретателна натура сте, умеете да убеждавате и да постигате каквото си набележите.

     2 - ри: Миротворци и посредници, умеете да оглеждате проблемите от различни страни и да откривате правилния път към тяхното решение. Чувствителни, мечтатели и обидчиви. Притежавате толерантност, доброта и интелект наред с непрактичността. Не ви достига упоритост за постигане на целите.

     3 - ти: Ярки личности, агресивни, понякога дори диктатори! Не понасяте възражения, обожавате да налагате дисциплина и ред. Притежавате ораторски способности, интелект и силно развита интуиция. Много сте избухливи и горди. Знаете изгодата си и мразите да бъдете длъжници. Имате нужда от развлечения.

     4 - ти: Вие сте практични, честни, методични, точни и изпълнителни. Но заедно с това често се опълчвате срещу традициите. Част от вас притежават инат и си падат прахосници.

     5 - ти: Имате постоянно желание да изпробвате нещо ново, необичайно. Обожавате свободата и независимостта. Притежавате остър ум, дипломатичност и гъвкавост. Но живеете в атмосфера на нервно напрежение, губейки чувство за мярка.

     6 - ти: Вие сте обаятелни, имате сексуален магнетизъм и романтичност. В работата си сте практични и трудолюбиви. Сред вас са най - големите естети. Ако ви ядосат, можете да загубите контрол и да започнете отмъстителна война докрай.  

     7 - ми: Имате независим, свободолюбив и оригинален ум, ярка творческа индивидуалност. Притежавате тайнствена интуиция и голям инат. Вие сте неспокойни пътешественици, които търсят безопасно кътче за душата си.

     8 - ми: Предприемчиви сте, правилно оценявате нещата и ситуациите. Наред с това обаче сте раздвоени и страдате от неразбиране. Не умеете да владеете емоциите си, но сте способни да изпитвате привързаност и да правите саможертви.

     9 - ти: Силни личности, знаете как да направите кариера, оценявате добрите идеи, притежавате творчески потенциал и остър ум. Горделиви сте. Не обръщате внимание на околните и тяхното мнение.

     10 - ти: Вие сте лидери по природа, но не толкова властни и категорични. Способни сте да мислите ясно, да работите до изнемогване. Обичате да ви се възхищават, не се страхувате от загуби. Притежавате ум и въображение.

     11 - ти: Трудни сте за разбиране - характерът ви е от минус до плюс безкрайност. Вие сте смели и жестоки, енергични и колебливи. Всяка своя несполука възприемате като катастрофа и често изпадате в депресия.

     12 - ти: Съчетавате в себе си ум и енергия, решителност и амбиции, практичност и силен характер. Родени сте за ръководители, но умеете и да се подчинявате. Не обичате да прощавате.

     13 - ти: Работохолици, горделиви, с остър ум. Можете да доведете докрай всяко започнато дело, но поради собствената си колебливост често пропускате добрите възможности.

     14 - ти: Сред вас има доста решителни хора, притежаващи ръководни умения. Успехът често е на ваша страна. Често мислите негативно, подозрителни сте и емоционални.

     15 - ти: Притежавате цял куп качества. Артистични сте, романтични, очарователни, инати и много упорити. Обичате хазартните игри. Мислите много позитивно, което е крачката към прекрасно и слънчево бъдеще.

     16 - ти: Привличате околните и често сте любимци на компанията. имате качества на енергични лидери, но не понасяте да ви се противоречи. Сантиментални сте. Често сменяте работата си.

     17 - ти: Сред вас има експериментатори, творци, амбициозни практици и максималисти. Вие сте много интересни личности, притежаващи размах и непостоянство. Животът ви е подчинен на резки възходи и падения, но винаги успявате да овладеете положението и да влезете в ритъм.

     18 - ти: Стремите се да командвате всички. Имате владетелски желания, сила и много дълбока интуиция. От хора като вас стават прекрасни съветници.

     19 - ти: Притежавате невероятен магнетизъм, но сте прекалено жадни за власт. Много често сте готови да престъпите морала и закона и да присвоите чуждото само и само да сте на върха, което не е лошо качество.

     20 - ти: Бохеми с богато въображение, умни, внимателни и музикални. Не понасяте грубата действителност. Не ви стига енергия да уредите личния си живот и се нуждаете от партньор, който да ви внуши вяра в самите вас.

     21 - ви: Сред вас има изявени лидери. Умеете да наложите волята си и да реализирате идеите си. Магнетични личности с диктаторски качества. Имате сила, кураж, въображение и артистичност.

     22 - ри: Притежавате универсални способности, интуиция, емоционалност. Работите със замах. Заради всеобщото благо сте готови на всичко, дори да пожертвате личното си благополучие.

     23 - ти: Обичате да притискате слабите, а на силните се подчинявате от интерес. Играчи в живота, често демонстрирате показен либерализъм. Притежавате професионализъм, бърз ум, чувствителност и гордост.

     24 - ти: Вие сте чувствителни, темпераментни идеалисти и отговорни хора, които рядко имат добра кариера, защото постоянно се съмнявате в качествата си. Обожавате изкуството. Практични, привързани към семейството, цените уюта и топлината.

     25 - ти: Романтични, материалисти, с добра интуиция и делови качества, но често прилагате непозволени хитрини и хватки. Раздразнителни сте и се поддавате на различни изкушения.

     26 - ти: Добри организатори, емоционални, изпитвате дълбоки чувства към роднини и приятели. Нуждаете се от духовни и физически стимули и идеализъм. Много трудно понасяте критика и нападки. Родени сте мистици и езотерици.

     27 - ми: Многостранни личности, изпълнени със сила, въображение и емоции, властни и оригинални личности, на които не им е чужд идеализмът. Обичате да пътешествате, демонстрирате ум и интересни идеи, скоито привличате хората.

    28 - ми: Отзивчиви сте, мечтателни, добродушни, интересни, енергични и инициативни. Внимателни сте към околните и притежавате умения да убеждавате и ненатрапчиво да влияете на другите. Знаете какво искате и постигате своето.

     29 - ти: Вие сте бохеми, мечтатели, дипломати и амбициозни лидери, които твърдо отстояват позициите си. Никога не признавате поражението.

     30 - ти: Сред вас има амбициозни управници. Смели и твърди сте, към слабите се отнасяте с презрение и не обръщате внимание на чуждото мнение. Умеете да постигате своето, затова с вас не се живее лесно. Притежавате актьорски заложби и богато въображение.

     31 - ти: Вие сте отговорни, амбициозни, но сте нерешителни и конфликтни. Имате сложен характер - лесно се разочаровате от себе си и от хората, възприемате повърхностно нещата. Но сте искрени и горди, не обичате да оставате длъжни никому.

     Едва ли това са точните описания за вашата личност, тъй като всички ние хората сме различни от себеподобните, без значение от датата на раждане, но поне всеки от вас ще намери себе си в част от описанието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар