четвъртък, 18 април 2013 г.

Какви обувки харесваме според зодията си?


     Обувките са основната част от облеклото в ежедневието на всяка жена. Да видим според зодията какви предпочитания имаме в избора на обувки.
    Овен - Приоритет при овните е стабилността. Предпочитат свободата при пръстите. Когато избират модел гледат да са удобни и практични като модел и материал.
    Телец - Най-големия колекционер при любителите на обувки. Не може да устои на разкошни и скъпи модели. Телците предпочитат топли тонове от луксозни материали с украси по тях. 
     Близнаци - Обичат да са винаги в крак с модата. Екстравагантните модели са им любими. Бързо се наслаждават на новите си придобивки. Предпочитат пъстри, искрящи тонове, за тях са най-подходящи най-шокиращите модни предизвикателства.
     Рак - Обуват се според настроението си - един път елегантно и тържествено, друг път удобно и практично. Спират се на меки и флорални тонове.
     Лъв - Предпочитат само скъпи обувки за краката си. Обичат към марковите и стилни обувки да носят и подходяща за тях чанта. 
     Дева - Дълго размишляват преди да направят точния избор. Правят си сметка точно в кои обувки да "инвестират". Вкусът на Девата е много умерен, харесва тъмните тонове и с времето не променя предпочитанията си.
    Везни - В този разглезен знак залагат на красиви и елегантни обувки, които да покажат високият им стил. Никога не правят компромиси за евтини и  неугледни обувки.
     Скорпион - Обичат да събуждат възхищението на другите с обувките си. Избират обувки с еротично излъчване, на пример елегантни обувки на висок ток с червен цвят. 
     Стрелец - Спортно - елегантни и леко екстравагантни - кецове, пантофки или други удобни обувки подходящи и за спорт.
     Козирог - Когато видят хубави обувки желаят да си купят два чифта - за всеки случай, в различни цветове. Пазят всичките си обувки.
     Водолей - Отнасят се твърде несериозно с купуването на обувки. Трудно си намират подходящи, защото обичат всеки детайл да е изпипан. Искат перфектните обувки за това правят покупка трудно.
    Риби - Обичат закачливите обувки, украсени с различни детайли, най - вече камъни и мъниста, всичко да блести. Избират натрупаните и екстравагантни модели, нестандартни за ежедневието и не могат да устоят на нито един модел, който са харесали от пръв поглед. Харесват обувките си по интуиция и нищо не ги интересува след като са направили избора си. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар