сряда, 17 април 2013 г.


В очакване на лятото...


     Със сигурност повечето от нас в мислите си сме вече на път към морето. На някое райско, слънчево и изпълнено с положителна енергия място. Заредени с желание за почивка, релакс и незабравими мигове се стремим да останем колкото се може по-дълго на брега на морето.
     Ние, жените винаги се стремим да изглеждаме добре на плажа (и не само), за което много важна роля изиграва банският костюм. Сега е момента да разгледаме модните тенденции за предстоящия сезон и да обмислим добре избора си. Сигурна съм, че това ще ни накара да се почувстваме с една крачка по-близо до мечтаната и дълго бленувана почивка. Хубаво е да помислим и с какви аксесоари ще изглеждаме зашеметяващо в комбинация с банския. Като не пропускаме шапката, очилата, пареото, плажната чанта и разбира се усмивката и доброто настроение.
     Делят ни броени седмици до откриване на летния сезон и допира на нашата кожа със първите слънчеви лъчи след дългата и досадна зима. За да бъдем напълно неотразими и да се чувстваме напълно уверени в себе си е добре още от сега да започне подготовката за предстоящото море. В салоните за красота се предлагат огромно разнообразие от антицелулитни процедури, спа терапии, масажи, солариуми и други глезотийки, според нуждите на клиента. Моят съвет е да не пропускаме тази част от подготовката.
     Следващата стъпка е избора на дестинация. Кой не би желал да изкара ваканцията си на някой екзотичен остров? На пример в Индийския океан. Но за тези дестинации не е нужно да чакаме астрономическото лято да настъпи. И Българското черноморие не е лоша дестинация и имаме избор на курорти. Пък и Гръцкото Бяло море ни е на близо, така че смятам тази част от подготовката за най-приятна...

Няма коментари:

Публикуване на коментар